Ozosanix zagotavlja 99,9% Ozosanix je napredna naprava z izjemno 99,9-odstotno učinkovitostjo pri uničevanju človeških patogenov, vključno z virusi in bakterijami. Poleg tega učinkovito obvladuje tudi spore, pršice, plesni in druge škodljive mikroorganizme, vključno s Covid virusom.
Plošče ozon generatorja ( Ozonolysis ) Ozon generator vsebuje plošče, ki izvajajo proces ozonolize, s čimer pretvarjajo alkene v karbonilne spojine. Prisotnost ozona v zraku se uporablja kot kazalnik čistosti zraka, saj se uporablja za oksidacijo bakterij in prašnih snovi, kar prispeva k izboljšanju tehničnih parametrov kakovosti zraka.
strokovnjaki za čiščenje in obnovo V svetu čiščenja in obnove se strokovnjaki pogosto spopadajo s trdovratnimi vonji, ki še vedno obstajajo tudi po odstranitvi vira vonja. To se zgodi, ker so vonji pogosto globoko prepojeni v različne materiale, kar predstavlja izziv za odpravo teh neprijetnih vonjav.
Težave se rešujejo brez uporabe kemikalij. Ozon oksidira molekule, ki so odgovorne za vonjave, s čimer razgradimo njihov izvor in odstranimo neprijetne vonjave. Ta postopek, ki ne vključuje uporabe kemikalij, se izkaže kot učinkovita tehnična rešitev za obvladovanje čistilnih izzivov.
učinkovita zaščita kjer se giblje veliko število obiskovalcev ali pa fluktuacija le teh povečana, je nujna učinkovita zaščita pred okužbami v okviru higienskega koncepta. S tem se zmanjšuje prisotnost škodljivih snovi in izboljšuje splošna čistost zraka v prostoru, kar ima lahko pozitiven vpliv na zdravje in počutje ljudi.
PROIZVODNJA OZONA (O 3 ) IN KISIKA (O 2 ) Ta naprava zagotavlja višjo raven higienske varnosti s svojo sposobnostjo notranje dezinfekcije, obenem pa učinkovito nevtralizira neprijetne vonjave s pomočjo vgrajenega ozon generatorja.
izmed najhitrejših METOD ki se ponaša s super močnim radialnim industrijskim ventilatorjem s pretokom zraka 950 m³/h, zagotavlja popolno dezinfekcijo tudi na težko dostopnih mestih.
Tradicionalne metode Običajne metode čiščenja pogosto niso zadostne same po sebi, hkrati pa zahtevajo obilo časa, dela, uporabo kemikalij ter veliko čistilnih pripomočkov.
ZA UPORABO PROSTORU V PRISOTNOSTI LJUDI Negativno ioniziran kisik (O2) se nanaša na kisikove molekule, ki so obogatene z negativnimi ioni. Ti negativni ioni lahko pomagajo izboljšati kakovost zraka tako, da privabljajo in nevtralizirajo delce, mikrobe in druge nečistoče v zraku.
Produkt Ozosanix predstavlja 3-v-1 rešitev, ki se odlikuje po svoji enostavni uporabi ter številnih prednostih, še posebej v primerjavi z tradicionalnimi metodami čiščenja:
Produkt Ozosanix združuje tri funkcije delovanja (3v1) - ozon O3, ionizacijo O2 z UV-C svetlobo in regulacijo hrupa, s posebnim poudarkom na nadzoru hitrosti ventilatorja v delovnem okolju. To ga naredi izjemno preprostega za uporabo in omogoča številne prednosti, saj lahko zagotavlja dezinfekcijo in učinkovito odstranjevanje neprijetnih vonjav. S tem se uvršča med inovativne rešitve za ohranjanje čistosti in higiene v različnih okoljih. Ponosni smo na dejstvo, da lahko strankam ponudimo prilagojene rešitve, ki popolnoma zadovoljijo njihove specifične potrebe. Naša prednost je zavezanost individualni izdelavi po naročilu, kar nam omogoča, da strankam ponudimo najboljše rešitve."
Profesionalna kakovost, izdelana v Sloveniji. Ohišje in vijaki iz nerjavečega jekla. Priložen CE certifikat. Za delovanje zadostuje standardna vtičnica 220V. Okolju prijazno, brez dodatnih kemikalij in stroškov. Strošek čiščenja za 1 uro delovanja znaša 0,6 centa. Priložena 2-letna garancija.

Ozosanix mini

ozosanix ozosanix ozosanix

Ozosanix 6O6

Novost:

Ozosanix 606 SILENT

Regulacija hrupa v delovnem okolju.

Način “tišje” za ionizacijo O2 z UV-C.

Izjemna moč 60.000 mg/h.

Pretok zraka 990 m³/h.

Ozosanix 3O3